hus-nagyker.hu
Telefonon
Faxon
Emailen
16:00 óráig beérkező
megrendeléseket másnap
tudjuk kiszállítani.
Emlékszem gyermekorom sarki hentesboltjára, és Sanyi bácsira, az öreg hentesre, aki mindig mosolygott. Egy életre megtanított, hogy a vevőkkel udvariasan, mosolygósan kell beszélgetni, így kell őket kiszolgálni. És még egy dologra megtanított Sanyi bácsi. Arra, hogy bármit is csinálok, mindig a minőségre kell törekednem. A legjobb minőségre, mert csak akkor távoznak elégedetten a vevők. Ez a Pro Atlasz kft. üzletpolitikájának alapja.

Hosszú út vezetett idáig. Először én is hentes akartam lenni, de az élet úgy hozta, hogy szakács lettem. Mindez 1987-ben történt, és egészen a konyhafőnöki megbízatásig jutottam. Tíz éven keresztül főztem Európa számos nagyvárosában. Az itt szerzett tapasztalatok és benyomások, amelyeket az ottani húsiparban tapasztaltam, adták az ötletet és inspirációt arra, hogy hazatérve megvalósítsam azt, amit ott láttam.

Szakácsként eltöltött éveim alatt megtapasztaltam a felvevői oldal mindennapjait, és
ki ismerhetné jobban az éttermek, konyhák, szakácsok igényeit, mint egy szakmabeli? Mint mindent, ezt is az alapoktól kellett kezdeni. Először csak a lakossági kiszolgálásra koncentráltam, vagyis kiskereskedőként álltam hentesboltom pultja mögé. Ez adta az alapját a cég mostani profiljának. Tíz éves folyamatos fejlődés eredményezte a jelenlegi helyzetet. Több kiskereskedésből végül egy nagy lett, 2005-ben Monor közelében, a 4-es főút mellett sikerült megfelelő telephelyet vásárolni. Egy év múlva teljesen felépült a zavartalan működtetéshez szükséges infrastruktúra, ahol jelenleg tíz kollégánk tevékenykedik az 1200nm. területű telepen. Korszerű, 0 °C-os és -18 °C-ot biztosító hűtőmotorral felszerelt szállítójárművek szolgálják a megrendelők igényeit, sőt a többi hasonló profilú cégtől eltérően szombati napokon is vállalunk kiszállítást. A telephely száz tonnás hűtőkapacitása a megrendelők mindenkori igényeihez igazodik. Kínálatunkban több mint 350 termék közül választhatnak a bizalmukkal minket megtisztelők. Leginkább előhűtött sertés,marha, baromfi és egyéb húskészítményeket forgalmazunk igény szerint akár konyhakészen is. Természetesen gyorsfagyasztott baromfihúsokból, marha-, sertés-, bárány- és vadhúsokból, félkész panírozott termékekből, tengeri és édesvízi halakból, gyümölcsök és zöldségek széles választékából is válogathatnak vásárlóink és megrendelőink. Kínálatunkat a telephelyhez tartozó 100nm területű mintaboltban (ahol lakossági kiszolgálás is történik), személyesen is szemügyre vehetik az érdeklődők. Kollégáim elé pedig alapkövetelményként támasztottam Sanyi bácsi örökségét, vagyis azt, hogy a vevők és a megrendelők elégedettek legyenek. Ez cégünk alapelve.

llyés József

Kapcsolat
Jogi Nyilatkozat
web by takacsgabor